Proactum.fi Ratkaisut

Ratkaisut

Ratkaisuna avoin lähdekoodi

Avoimen lähdekoodin ohjelmat ovat vaihtoehto kaupallisille, lisenssillä myytäville suljetuille ohjelmistoille. Oli organisaatio ja sen tietojärjestelmä kuinka suuri tahansa, avoimet ratkaisut mahdollistavat joustavan, skaalautuvan ja tilannekohtaisesti räätälöitävän ratkaisun. Avoimet ratkaisut ovatkin ohjelmistomarkkinoiden nouseva trendi.

Kohti yhteensopivia ja oikein mitoitettuja tietojärjestelmiä

Tietojärjestelmien avulla voidaan olennaisesti parantaa työn tuottavuutta ja tehokkuutta. Se on mahdollista, kun eri elementit sopivat saumatta yhteen ilman turhia päällekkäisyyksiä. Järjestelmien pitää olla helppokäyttöisiä ja tarpeeksi notkeita sopeutumaan nopeisiin muutoksiin. Keskeistä on myös, että tietojärjestelmät ovat kulloiseenkin tarpeeseen nähden sopivan kokoisia.

Huolella valitut tuotteet ja partnerit

Olemme ensimmäinen virallinen sertifioitu Alfrescon dokumenttien- ja sisällönhallintaratkaisujen toimittaja Pohjoismaissa. Lisäksi olemme Alfrescon sertifioitu Gold Partner. Työntekijämme ovat myös Liferay-portaaliratkaisujen valtuutettuja asiantuntijoita ja teemme tiivistä yhteistyötä Liferayn kanssa.