Proactum.fi Ura ja ihmiset

Ura ja ihmiset

Kiinnostaako työ kannattavassa, kunnianhimoisessa, alansa edelläkävijöiden mutkattoman mukavassa porukassa?

Toimintamme eräs kivijalka on työssä kehittyminen ja siksi tarjoammekin osaajillemme mahdollisuuden olla erilaisissa projekteissa ja toimeksiannoissa. Meillä et juutu ikuisuudeksi yhden ja saman tietojärjestelmän ylläpitoon – jos et itse niin halua. Tutkimme aktiivisesti eri teknologioita ja uusia ratkaisuja toteuttaa eri toimialoilla toimivien asiakkaidemme tarpeet. Tässä kyydissä sinä olet mukana sekä jakamassa osaamistasi että kehittymässä itse lisää – hyvässä porukassa. Meillä ei ole töissä yhtään besserwisseriä, vaan apua saa aina työkavereilta ja esimiehiltä, kun sitä tarvitsee.

Olemme kasvuyritys ja etsimmekin palvelukseemme jatkuvasti erilaisia kyvykkyyksiä, jotka teknisen osaamisensa lisäksi ovat myös hyviä tyyppejä ja viihtyvät tiimityössä.

Tutustu nyt avoinna oleviin paikkoihin, ja tartu reippaasti luuriin tai lähetä meiliä – olemme kiinnostuneita kuulemaan mitä yhteistyötä tulevaisuudessa voisimme tehdä.

Haemme ICT-alan osaajia ja teknisen taustan omaavia projektipäälliköitä erilaisiin tehtäviin pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi ja unelmatyöstäsi sekä ansioluettelosi osoitteella rekry(a)proactum.fi, niin otamme tuota pikaa sinuun yhteyttä. Lisätietoja puh. +358 40 7788 734

Proactum on mukana myös Esimiehestä johtajaksi –ohjelmassa, alla tietoa asiasta:

Esimiehestä johtajaksi on yhteiskuntaohjelma, jonka tavoitteena on parantaa koko suomalaista työelämää johtamisen kautta. Ohjelman toteuttavat yhteistyössä Business Coaching Center, Hanken & SSE Executive Education , HR4, Luottokunta, Seedi ja Sonera. Lisätietoja ohjelmasta 
johtajaksi.

Proactum osallistuu ohjelmaan osana henkilöstönsä kehittämissuunnitelmaa. Ohjelmaan on nimetty Proactumin Espoon toimipisteen Service Manager Vesa Herranen. Ensimmäisen valmennuspäivän tunnelmia ja pääministeri Jyrki Kataisen terveiset tulevaisuuden johtajille löytyvät videokoosteena täältä https://www.youtube.com/watch?v=_PmZUCkbaTg . 

Vesan ajatuksiin ohjelmasta voit tustutua täällä https://www.youtube.com/watch?v=TN4uWjIYYhw .

Esimiehestä johtajaksi -ohjelman seuraavan valmennuspäivän( 6.3.2013) aihe on valmentava johtajuus. Päivän ohjelma toteutetaan Hanken & SSE:n ja Business Coaching Centerin yhteistyönä. Syksyllä Esimiehestä johtajaksi -ohjelma jatkuu coaching –jaksolla.